Za bolje korišćenje platforme, molimo Vas da koristite CHROME, FIREFOX, OPERA ili EDGE pretraživače.
Pčelarstvo Pčelarski pribor i oprema

Odlična ponuda! Pogača za pčele

100.00 rsd (Fiksna cena)

  • Odlična ponuda! Pogača za pčele

Opis

Cena : 100.00 rsd (Fiksna cena)
Tip : Nudim
Datum : 04/04/2019
Stanje : Kao novo - nekorišćeno
Lokacija : Alibunar, Serbia

Na pčelinjaku Pčelarstva Kračun  isprobane su i testirane sve moguće pogače i pčele su rekle svoje! Najbolje su se pokazale pogače sa kvascem, kao i sa surutkom u prahu! koje su davale između 30 do 50% više legla od običnih kupovnih pogača!

Takođe nam je zadovoljstvo da istaknemo da pčelinje pogače Pčelarstva Kračun  predstavljaju spoj tradicionalinih recepata još njihovih dedova sa savremenim tehnologijama. Sve pogače su od invertovanog šećera, sa minimalnom količinom HMFa, a opet sa druge strane smo se potrudili da sačuvamo tradionalni okvir i način pravljenja pogače- tzv. ”DEDINA POGAČA”.

U ponudi Pčelarstvo Kračun imaju i nultu pogaču, sa vitaminima, kao i obogaćenu pogaču koja može biti sa mlekom u prahu, sojom, a u ponudi je i pogača sa termički obrađenim belancima u prahu koju pravimo samo po porudžbini.

 

Moguće je da napravie i pogaču po vašoj želji, npr. ako želite određenu količinu belog luka, mlevene paprike ili sl. oko svega se možete dogovoriti. Za više informacija pozovite: 063/7068925 ili posetite sajt www.satneosnove.rs
DOSTAVA do Beograda ili Pančeva, kao i na teritoriji Alibunara, Banatskih Karlovaca je besplatna! ! !
za veće količine, kao i za stare kupce moguć je svaki dogovor oko  cene!Lokacija

Slični oglasi

Vrh Android Aplikacija
Android Aplikacija