Satne osnove LR 1 kg - 1200 din. | AgroKorpa
Za bolje korišćenje platforme, molimo Vas da koristite CHROME, FIREFOX, OPERA ili EDGE pretraživače.
Pčelarstvo Pčelarski pribor i oprema

Satne osnove LR 1 kg – 1200 din.

1,200.00 rsd (Fiksna cena)

  • Satne osnove LR 1 kg – 1200 din.
  • Satne osnove LR 1 kg – 1200 din.

Opis

Cena : 1,200.00 rsd (Fiksna cena)
Tip : Nudim
Datum : 04/04/2019
Stanje : Kao novo - nekorišćeno
Lokacija : Alibunar, Serbia

Satne osnove Pčelarstva Kračun iz Alibunara su proizvedene od njihovog voska sa njihovog pčelinjaka, kako su ga pčele izvukle tako su ih pretopili i izradili satne osnove.

Pčelarstvo Kračun vrši i besplatnu dostavu do Beograda i Pančeva dva puta nedeljno. Za više informacija pozovite: 063/7068925

Za satne osnove pčelarstva Kračun kažemo da donose dva puta više novca!Kako i zašto?

Satnu osnovu od voska sa pčelinjaka Pčelarstva Kračun, u jeku paše izvuku za jednu noć ili malo više ako je u pitanju slabije društvo. Dok satne osnove koje su lošijeg kvaliteta izvuku za nekoliko dana,a neki pčelari se žale i da ih vuku po nedelju dana.

Sada Vas pozivamo da razmislite koliko još poslova uradi moja pčela od hranjenja legla, pa do samog donošenja nektara itd dok vaša pčela još uvek pokušava da nalepi vosak na naftu koju ste ubacili u vidu satne osnove u košnicu. Dakle, moja pčela imala zadat 12h oko satne osnove i odlazi da radi nešto drugo, dok vaša još 36sati i više pokušava da izvuče vosak na naftni derivat.

EKSPERIMENT:

pokušajte kući da uzmete komad vašeg saća od pčele i komadić plastelina. Komadić plastelina izravnajte da bude ravna i tanka, kao satna osnova, a zatim pokušajte komadiće voska da nalepite na tu improvizovanu satnu osnovu. Komadići voska će uporno padati dole i neće se lepiti ili jedva ćete ih zadržati da se lepe. Sada Vam je jasno kakvo mučenje pčela sledi ako ubacite Satnu osnovu od naftnih derivata.Lokacija

Slični oglasi

Vrh Android Aplikacija
Android Aplikacija