SMS vaga - merni opseg 200 kg | AgroKorpa
Za bolje korišćenje platforme, molimo Vas da koristite CHROME, FIREFOX, OPERA ili EDGE pretraživače.
Pčelarstvo Pčelarski pribor i oprema

SMS vaga – merni opseg 200 kg

17,710.00 rsd (Fiksna cena)

  • SMS vaga – merni opseg 200 kg

Opis

Cena : 17,710.00 rsd (Fiksna cena)
Tip : Nudim
Datum : 04/04/2019
Stanje : Kao novo - nekorišćeno
Lokacija : Alibunar, Serbia

Sms vaga koristi se za merenje prinosa i težine pčelinje košnice.

Poruka koju dobijete na Sms vagi sadrži informacije o težini, prinosu, stanju baterije, temperaturi, kao i o jačini signala.

Ova Sms vaga ima 2 režima:
1. Vaga je uvek dostupna, i slanjem poruke STANJE, dobijate povratnu poruku o težini, prinosu, temperaturi i stanju baterije.
2. Vaga šalje poruku u zadato vreme, nakon čega je dostupna 5 minuta, posle čega ulazi u “stand by”. Na ovaj način vaga troši bateriju jedino za slanje poruke, ostatak vremena potrošnja je minimalna.

Sms vaga ima  i ugrađen sistem protiv krađe. Tako da, nakon upisivanja broja, nije moguće upisivati broj na karticu, osim nakon komande sa šifrom koju svaki vlasnik ima posebnu.

 

Uputstvo za upotrebu Sms vage:

Nakon uključivanja, potrebno je samo posalati poruku: “KORISNIK 0631234567” , nakon čega ćete dobiti poruku da ste upisani i vaga je spremna za upotrebu. Možete ostati u MOD1 i slanjem poruke STANJE dobiti povratnu informaciju o stanju na vagi, ili odabrati MOD2, u kojem ćete u zadato vreme (20h) dobiti poruku svakog dana.
Nakon upisivanja broja, vaga više ne prima poruke sa drugih brojeva, već isključivo sa broja koji je upisan u vagu. Poruke sa drugih brojeva ne isčitava već ih automatski briše što onemogućuje komandovanje vagom od strane neovlašćenih lica.

U uputstvu koje dobijate uz vagu, objašnjeno je rukovanje vagom, kao i mnoštvo komandi i mogućnosti koje vaga pruža.

Merni opseg: 200kg
Tačnost: +-0,02%
Autonomija baterije: 40 dana (baterija 12v 7200mAH)

Baterija i punjač nisu uračunati u cenu.
Cena vage: 150 eura
Za više informacija pozovite: 063/7068925 ili posetite sajt www.satneosnove.rs gde možete da poručite Sms vagu ali i ostale pčelarske proizvode Pčelarstva Kračun iz Alibunara.Lokacija

Slični oglasi

Vrh Android Aplikacija
Android Aplikacija