Za bolje korišćenje platforme, molimo Vas da koristite CHROME, FIREFOX, OPERA ili EDGE pretraživače.
Ne budi neverko probaj Veverko!

Ne budi neverko probaj Veverko!

Od šarenolikih prizora svežih proizvoda, preko lebdećih aroma tradicionalnih srpskih jela, na sajmovima i u medijima je sve prisutniji Veverko – medeni krem.

O njemu se već uveliko raspituju ljudi u Srbiji, a naša snimateljska ekipa je otišla korak dalje i posetila je gospodina Mirka Perića, tvorca ove poslastice.
Mirko, domaćin i vrhunski pčelar, sa ulaznih vrata nas je poslužio kašičicom medenog krema i možemo da priznamo da je izvrsna zamena za slatko.
Nakon ukusnog zalogaja, Mirko nas je sproveo kroz prostoriju u kojoj nastaje najzdraviji krem. Za stolom, uz kofu punog lešnika i teglice meda, Mirko stvara čaroliju. Kvalitet svake teglice meda se strogo ispituje, a lešnik se dozira u određenim količinama.

Veverka odlikuje savršena mazivost, ukus lešnika i izuzetno kvalitetan med. Napominjemo da Veverko medeni krem sadrži 70% meda i 30% lešnika, a to su ujedno i jedini sastojci ovog proizvoda.

Medeni krem Veverko ima jedinstven ukus koji se ne zaboravlja tako lako. Uz to je i zdrav, prava veganska poslastica, odlična za period posta.

Po čemu je Veverko poseban?

Veverko se u mnogome razlikuje od industrijskih proizvoda (grickalica, slatkiša, instant hrane i slično) po načinu pripreme i nutritivnim vrednostima.
Kod kupovnih kremova na prvom mestu je šećer, a zatim palmino ulje dobijeno od plodova palme koje je delimično zasićeno i samim tim omogućava kremastu teksturu namaza, a pri tome se izbegava hidrogenizacija.
Hidrogenizovane biljne masti se nalaze, recimo, u margarinu i izvor su trans-masti koje su štetne po zdravlje. Ove biljne masti su sastavni deo većine kupovnih kremova kod nas, kao i industrijskih grickalica i slatkiša, ali ne i medenog krema Veverko.

Zapitajte se samo šta ste unosili u svoj organizam godinama ili davali vašoj deci da jedu? Da li imamo volje da neke svoje navike u ishrani promenimo?

Ukoliko želite da izađete iz svakodnevne rutine ili nekoga usrećite slatkim, i uz to zdravim poklonom ili jednostavno imate želju da probate medeni krem Veverko i doživite eksploziju ukusa, mi imamo dva predloga za vas:
1. Posetite facebook profil: Veverko medeni krem
2. Pozovite ovaj broj telefona: 064/6146513 i naručite Veverka direktno od Mirka.
Iznenađenje za sve one koji su već probali Veverka je to da Kuća meda Perić planira uskoro da proširi asortiman. Sa nestrpljenjem očekujemo čokoladnog Veverka, Veverka sa voćem i posebne, kako navodi Mirko, šašave kombinacije koje će biti za starije od 18 godina.

 

Da li ste znali da?

  • Da li ste znali da su pčele jedini insekti koji proizvode hranu za ljude i to već 150 miliona godina unazad?
  • Da li ste znali da je med jedina prehrambena namirnica koja po pravilu ne može da se pokvari?
  • Da li ste znali da se u medu nalaze skoro pa svi sastojci koji grade ljudski organizam?
  • Da li ste znali da jedna supena kašika meda ima oko 64 kalorija?

ostavite svoj komentar


Vrh Android Aplikacija
Android Aplikacija