Kako postaviti oglas | AgroKorpa
For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Kako postaviti oglas

Postavljanje oglasa i rešavanje problema vezanih za postavljanje oglasa

 

Poštovani poljoprivrednici,

Dobrodošli na stranice sajta Agrokorpa! U ovom članku pokazaćemo vam kako da postavite Vaš oglas na našem sajtu:

 

U narednom video prilogu pogledajte registraciju i postavku oglasa:

video prilog 1. Registracija i postavljanje oglasa na sajtu www.agrokorpa.rs

Kreirajte Nalog

Klikom na ”registracija” ili ”+Postavi oglas” jednostavno dolazite do prijavne forme, nakon čeka se nalog kreira u roku od 2 minuta.

Postavite Oglas

Nakon što ste kreirali svoj nalog, kliknite na ”+Postavi oglas” i naš sistem će Vas voditi kroz jednostavan proces postavke u 3 koraka ili iskoristite mobilnu aplikaciju za Android telefone.

Gotovo!

Vaš oglas je postavljen i čeka se odobrenje od administratora. Nakon što oglas bude odobren, stići će Vam email sa potvrdom. Srećna trgovina!

Problemi prilikom postavljanja oglasa!

1.Popunio/la sam sva polja, ali i dalje mi prijavljuje grešku! Zašto i kako to da rešim?

Do ove greške, dolazi zbog toga što vam je puna keš (cache) memorija.

Keš (cache) su, u stvari, podaci koje sistem i aplikacije privremeno skladište. Ova memorija služi aplikacijama za brži rad, odnosno brži pristup određenim informacijama.

To znači da aplikacija ne obavlja isti posao svaki put kada vi zadate neku operaciju, već koristi keš (cache) kao unapred pripremljenu i odrađenu operaciju spremnu za upotrebu.

Zato je važno da keš memoriju očistite. A evo i kako?

Kako očistit keš (cache) memoriju na Google-u?

  • U desnom gornjem uglu imate opciju sa tri tačkice, kliknite na njega i dobićete padajući meni, izaberite History (Istorija). Dobićete novi meni u kojem treba da izaberete Clear Browsing Data (Obriši podatke pregledanja). U poslednjem koraku treba da štiklirate opciju opciju Empty the cache (Ispraznite keš) i potom kliknete na opciju clear browsing data (Obriši podatke pregledanja). Refrešujte stranicu (ctrl+F5).

video prilog 2. Kako očistiti keš memoriju na Google-u?

Kako očistiti keš (cache) memoriju na Mozilla Firefox-u?

  •  U desnom gornjem uglu imate opciju sa nacrtane tri horizontalne linije, kliknite na njega i dobićete padajući meni, izaberite opciju Library (Biblioteka). Dobićete novi meni u kojem treba da izaberete History (Istorijat). U novom meniju izaberite Clear history (Obriši istorijat…). Zatim, u poslednjem koraku treba da označite opciju Empty the cache (Keš) i potom kliknete na clear browsing now ( Obriši sada). Refrešujte stranicu (ctrl+F5).

video prilog 3. Kako očistit keš (cache) memoriju na Mozilla Firefox-u?

Ova dva browser-a (pretraživača) se najčešće primenjuju kod nas, te smo ih zato i izdvojili. Postupak za brisanje keš memorije na svim drugim pretraživačima je skoro identičan.

2. Dodala sam fotografiju, ali mi prijavljuje grešku?

Do ove greške može da dođe zbog toga što je fotografija, koju želite da postavite, prevelika. Kako da rešite ovaj problem, pogledajte u narednom video prilogu:

video prilog 4. Kako da promenite veličinu slike onlajn?

 

 

 

Top