O nama | AgroKorpa
For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

O nama

O nama

Želite li da prodate ili kupite određen poljoprivredni proizvod? Domaći ajvar, sir, džem? Ili da pouzdano nabavite polovan ili nov traktor, kombajn, priključne mašine, opremu i slično? Od danas to možete da učinite na brži i jednostavniji način.

Na stotine ljudi se do sada uverilo da uz pomoć Agrokorpe trgovina nikada nije bila lakša. Poručite brzo, direktno, iz svog doma – bez potrebe odlaska na pijacu i čekanja u redu.

Ako vaš posao nije na internetu, onda kao i da ne postojite. Mnogi koji su već uočili značaj online oglašavanja ulažu ogroman novac u reklamu.

Vi ne morate da uložite novac da bi se za vas čulo. Internet portal Agrokorpa.rs nudi vam mogućnost besplatnog oglašavanja. Priključite se uskoro najvećoj bazi agro oglasnika!

Zašto baš mi?

Agrokorpa raspolaže najraznovrsnijom ponudom kategorija i podkategorija agroproizvoda i usluga – od domaćih proizvoda, žitarica, preko mehanizacije, do stručnih saveta i usluga. Mladi smo, kreativni i pre svega volimo ono što radimo! Tu smo da vaša kupovina i prodaja budu užitak!

Naša Misija

Želja nam je da Agrokorpa ubuduće bude vaše mesto broj jedan za prodaju i kupovinu. Našim stalnim angažovanjem učinićemo sve da Agrokorpa bude što pristupačnija onima koji žele da se oglase, kao i bezbedno kupuju. Smatramo da je Agrokorpa idealna šansa za povezivanje i saradnju malih, ali i velikih poljoprivrednih proizvođača.

Top